Wij zijn René en Suleika. Wij wonen in Panningen met onze katten. Kito is onze htk kater. Hij is gecastreerd en was onze eerste kat. Hij is super met kittens en helpt graag mee met ze opvoeden. Hij is een lieve goedzak die ze met zachte poot laat zien wat wel en niet mag.

Suleika is een aantal jaren terug door een fotografie hobby met deze prachtige katten in aanraking gekomen. Bij Cattery Over-nite Sensation heeft zij foto’s gemaakt van de katten daar. Inmiddels is er sinds die tijd geen nestje meer voorbij gegaan bij deze Cattery dat niet door Suleika op de foto is gezet. Door steeds meer met deze katten om te gaan kwam de wens om zelf zo’n poes in ons huis te mogen verwelkomen. Graag een abessijn variant poes waar dan een nestje mee gefokt kan worden. Dit waren nogal wat eisen want het moet wel een poesje van Cattery Over-nite Sensation worden. Na 3,5 jaar wachten was ze daar Over-nite Sensation Nishi een mooi sorrel abessijn variant poesje. Zij is de stammoeder van onze Cattery.

De Cattery is ontstaan omdat we toch graag verder willen en ons in wilde zetten voor dit ras. Na een lange zoektocht zijn we op de naam Cattery Imani uit gekomen. Alle kittens die bij ons geboren worden zullen de naam Imani voor hun naam krijgen. Ons eerste nestje is geboren in 2020.